Side 1 af 2

Er her nogen?

: lørdag, 03. maj 2014 15:37
af Cecilou
Jeg sad og tænkte på, at jeg synes at her er meget meget stille herinde, og hvorfor at her er så stille. Og hvordan at vi kan få gang i det gode gamle site igen? Har i nogen forslag? Jeg tænkte på om der skulle gang i nogle perlekomsamner igen?

Re: Er her nogen?

: lørdag, 03. maj 2014 16:00
af kiskan
Ja, der er godt nok meget stille herinde. Mon der er mange som er holdt op med at lave smykker? Kan det være årsagen?

Jeg har også tænkt på at vi burde mødes inden sommerferien starter. Men det er svært at finde datoer, da der er så mange helligdage i den nærmeste fremtid og jeg skal også på ferie midt i maj.

Re: Er her nogen?

: lørdag, 03. maj 2014 17:15
af Cecilou
Hej Kirsten!
Jeg vil til at lave smykker igen da jeg ikke har fået lavet meget på det sidste, og jeg er ved at rydde ud i mængderne af smykkematerialer. Mon vi skulle kigge på om der kunne arrangeres noget perlekomsammen inden folk går på sommerferie? Sidst jeg prøvede at arrangere noget floppede det. Jeg kan sagtens afholde noget hos mig - hvis vejret er med os, så nede i gården, ellers heroppe i varmen.

Re: Er her nogen?

: lørdag, 03. maj 2014 18:24
af Pia Lou'lou'
Kuh Kuuu! Ku Kuu!
Der er stille, men jeg checker jævnligt og jeg både køber og laver smykker som tidligere, Gud bedre det- måske ikke i samme mængde og det er kun et gode. Jeg vil glæde mig til en omgang smykke tam tam, når tiden og stemningen er til det :mrgreen:

vores hobby er blevet dyrere, men lageret er steget iværdi *blink* :roll: *blink*

jeg har optrævlet mine gamle chips reb og genskabt dem i en smukkere og mere regelmæssig variant - det tager sin tid
Jagt instinktet er her stadigt

Re: Er her nogen?

: lørdag, 03. maj 2014 18:35
af kiskan
Det er godt, Pia, jeg er også stadig i gang. Men jeg har ændret lidt stil, da jeg er blevet rigtig glad for at sy med seed beads. Det er meget sjovere end trække perler på snor :mrgreen:

Re: Er her nogen?

: lørdag, 03. maj 2014 20:32
af mjanneh
Pia Lou'lou' skrev: jeg har optrævlet mine gamle chips reb og genskabt dem i en smukkere og mere regelmæssig variant - det tager sin tid
Det lyder spændende - er det noget, du kan vise resultatet af?

Re: Er her nogen?

: lørdag, 03. maj 2014 21:00
af Cecilou
Jeg vil til at lave lidt igen, og er ved at rydde op i alt det gamle, da jeg vil starte på en frisk:-)

Re: Er her nogen?

: lørdag, 03. maj 2014 23:04
af Pia Lou'lou'
mjanneh skrev:
Pia Lou'lou' skrev: jeg har optrævlet mine gamle chips reb og genskabt dem i en smukkere og mere regelmæssig variant - det tager sin tid
Det lyder spændende - er det noget, du kan vise resultatet af?
Sorry Mjanneh, de reb er vist til hudløshed herinde, hvis jeg lægger flere billeder op vil medlemmerne af forum få udslæt, knopper bagi og løbe skrigende bort, så det går ikke. Men jeg kan tage et på ,når vi engang ses igen

Kiskan - ja, der skal mere udfordring til nu

Cecilou - starte på en frisk eller ommodellere er løsnet

Re: Er her nogen?

: søndag, 04. maj 2014 09:19
af Cecilou
Nemli Pia! Jeg kørte for meget i den samme trommerum, og det blev lidt kedeligt:-)

Re: Er her nogen?

: søndag, 04. maj 2014 11:59
af mjanneh
Pia Lou'lou' skrev: Sorry Mjanneh, de reb er vist til hudløshed herinde, hvis jeg lægger flere billeder op vil medlemmerne af forum få udslæt, knopper bagi og løbe skrigende bort, så det går ikke. Men jeg kan tage et på ,når vi engang ses igen
Jo, jeg har da set rebene, men det var nu, du skrev, du havde lavet en forbedret model, jeg blev nysgerrig! men fint, hvis du tager det med til evt. tam-tam

Re: Er her nogen?

: mandag, 05. maj 2014 15:34
af Smykke damen
HEj HEj
jeg er såmænd også i nu. Jeg laver stadigvæk smykke men er nu gået mere over i rent sølv arbejde. Det tager bare sin tid at producer noget og jeg har haft lidt travlt.
Men det er rigtigt at her er stille.

Re: Er her nogen?

: mandag, 05. maj 2014 19:57
af Line
Jeg får ikke rigtig lavet smykker, købte ellers en hel røvfuld materiale sidste år... som bare ligger der... men jeg har ikke opgivet. ;-)

Re: Er her nogen?

: mandag, 05. maj 2014 20:23
af Mazy
...ja jeg er heller ikke så produktiv som jeg har været. Får mest lavet lidt småting sammen med veninderne eller vennernes børn i nu og næ.
Har masser af ideer men mangler lidt tid og energi til at få gjort noget ved det. Håber at jeg snart kan finde lidt af energien igen *fløjt* :-)

Re: Er her nogen?

: tirsdag, 06. maj 2014 14:05
af HMA-Design
Hejsa

Jeg tjekker altid ind i ny og næ for at se, hvad der sker.
Og det sjove er altid, at jeg som oftest har set noget nyt spændende af tutorial på YouTube eller via alle de smykke materiale nyhedsbreve jeg får.. Og så bliver jeg inspireret til at prøve nyt.
Det sjove kommer så her.. Når jeg så kigger forbi her viser det sig næsten altid, at der samtidig (og ofte noget før mig) er nogle andre her på forum, som er gået i kast med det samme (nu taler vi ikke lige sølv og soldering arbejde, men perlearbejde).
Dét synes jeg altid er lidt fedt/fantastisk.. :-D
...Så selvom at det ikke er det store liv og dansen på bordene, så er der stadig en masse kreative sjæle bag dette forum ;-)

Jeg selv holder i perioder lange pauser, hvor hverdagen bare fylder for meget, men for nyligt gik jeg på barsel for 2. gang, og der blomstrede energien og dermed kreativiteten op igen :-)

Så nu er jeg i gang med at lave perle smykker af TOHO seed beads og Swarovski bicones med og uden ultrasuade.
.. Jeg vil gerne vise nogle færdige eksempler, men jeg har ALDRIG fået fundet ud af at uploade billeder til forummet :-(
Har læst om det flere gange, men jeg er ikke færm til sådan noget, og går kold i det bare ved at læse instruktionen :-P

Nu da det er anden snak kan jeg oveni fortælle, at jeg 1. Maj fik en skøn lille dreng ved akut kejsersnit i uge 38+, 2440g og 50 cm :-D
Sund og rask bortset fra at han trænger til at tage på og har lidt gulsot.

Nå det var nyt fra mig..
Mange hilsener herfra *tommel*

Re: Er her nogen?

: tirsdag, 06. maj 2014 22:46
af Pia Lou'lou'
Tillykke HMA : )