DENNE WEEKEND: STORT SMYKKE OG DESIGNER MARKED

Til alt hvad der sker væk fra internettet, ude i den virkelige verden, messer, åbent hus, udstillinger, hygge aftner, workshops, sammenkomster osv. Kom og tilføj dit eget arrangement eller deltag i noget som andre arrangere.
Besvar
Josefine.bs

DENNE WEEKEND: STORT SMYKKE OG DESIGNER MARKED

Indlæg af Josefine.bs » onsdag, 12. september 2012 11:21

Nu ligger Finders Keepers lige om hjørnet! d. 15-16 september fra 11-17 hver dag.

FINDERSKEEPERS er et indendørsmarked, hvor innovativt design og luksus second hand tøj mødes. Med i alt 110 stande er der mulighed for at finde noget helt specielt fra de mange upcoming designere og kunstnere i form af illustrationer, skitser, malerier, beklædningsgenstande, accessories og meget mere.

FINDERSKEEPERS er opstået ud fra idéen om, at der i København mangler et konkret sted, hvor både design- og modeinteresserede får mulighed for at prøve sig selv af og vise sine ting frem.
Et håb er, at fremtidige projekter og samarbejder kan opstå mellem de forskellige fagområder, og at der på længere sigt vil blive skabt mere fokus på den kreative del af Danmark.

FINDERSKEEPERS tilbyder et kreativt rum, hvor upcoming designere, modeinteresserede og nyskabende sjæle kan præsentere sine ideer, sælge sine produkter og tage ved lære af ligesindede

Billede

mjanneh
Jade perle
Indlæg: 548
Tilmeldt: mandag, 14. marts 2011 00:04
Geografisk sted: København

Re: DENNE WEEKEND: STORT SMYKKE OG DESIGNER MARKED

Indlæg af mjanneh » lørdag, 22. september 2012 14:58

Hej Sparkling Josie

Vil du ikke fortælle om, hvordan markedet gik??

/Marianne

Josefine.bs

Re: DENNE WEEKEND: STORT SMYKKE OG DESIGNER MARKED

Indlæg af Josefine.bs » søndag, 23. september 2012 21:38

Hej Marianne, jo det kan du tro. Markedet gik rigtig rigtig godt - det var fedt at fĂĄ snakket med nogle kunder og andre der laver smykker :)

Besvar