Vi er havnet i "dĂĄrligt selskab"

I dette forum kan du få hjælp og vejledning til alt hvad der hedder indkøb af materialer via auktion på eBay og QXL. Kom også med erfaringer og gode råd til andre.
Besvar
Brugeravatar
Suz
Opal
Indlæg: 3106
Tilmeldt: mandag, 04. februar 2008 02:23
Geografisk sted: Ă…rhus

Vi er havnet i "dĂĄrligt selskab"

Indlæg af Suz » mandag, 22. marts 2010 22:36

Jeg bød forleden hos denne sælger http://myworld.ebay.com/apollo-beads/ og til min forbløffelse, kunne mit bud ikke accepteres, da danske købere var udelukkede fra at handle.
Da jeg uden problemer har handlet der for nyligt, forventede jeg derfor, at DK ved en fejl figurerede sammen med uønskede lande som bl.a. Cambodia, Ukraine, Mongoliet, Spanien og Italien.
Skrev så til sælger, om det ikke var en fejl - men nej.
Der er tilsyneladende flere og flere fra Danmark, der klager over manglende levering af varer, sĂĄ derfor er vi fremover blacklistet.

Jeg har bemærket, at flere sælgere har udvidet deres forventede shippingtid, så jeg håber ikke, at der er en stigende grad af utålmodige købere, der måske klager vel tidligt over manglende leverence, og derved skaber opfattelsen af DK som et ustabilt modtagerland, som sælgere ikke gider bøvle med.
Lad os hĂĄbe, at dette er "en enlig svale".
Mvh
Suz

Brugeravatar
Mazy
Æresmedlem
Indlæg: 4221
Tilmeldt: torsdag, 25. oktober 2007 09:56
Geografisk sted: Valby
Kontakt:

Re: Vi er havnet i "dĂĄrligt selskab"

Indlæg af Mazy » mandag, 22. marts 2010 22:46

Hmm i sælgerens 'shop' står der dette:
Sales Promotion
Your orders will be updated to sent by EMS express once the total value exceeding US$100.00 including the combined shipping cost, and the orders must be paid on the same time.Available Countries: New Zealand, Norway, Spain, Sweden, Switzerland, USA, United Kingdom,Australia, Belgium, Canada, Denmark, France, Finland, Germany, Ireland, Italy,

Men det er jo ret svært at komme op på 100USD hvis ikke man kan få lov til at byde på noget som helst.


Men jeg kan da godt forstå hvis de sender meget til DK, at de så er trætte af at post bare kan forsvinde her i landet, det er jeg sandelig også træt af *tunge*
Billede

Brugeravatar
Pia Lou'lou'
Phantom Quartz
Indlæg: 4203
Tilmeldt: søndag, 17. august 2008 11:39
Geografisk sted: København

Re: Vi er havnet i "dĂĄrligt selskab"

Indlæg af Pia Lou'lou' » mandag, 22. marts 2010 23:14

Jeg kan forestille mig at du har en 100% positive score på ebay, måske du kan gøre opmærksom på den -


kan i øvrigt forestille mig at det kinesiske nytår og det 'postale' close down, som det medførte, har givet sælgerne en masse gnavne kunder

noget andet e,r at vi som borgere opdrages til at klage. jeg tror heller ikke, at dansk brok går fint i hak med den store høflighed, kineserne altid begår sig med. dette går ikke på Suz, men på os som danskere.

foxylady1
Diamant
Indlæg: 1151
Tilmeldt: torsdag, 31. maj 2007 22:47
Geografisk sted: Næstved
Kontakt:

Re: Vi er havnet i "dĂĄrligt selskab"

Indlæg af foxylady1 » tirsdag, 23. marts 2010 15:31

Hold da op hvor vildt. Det er da uretfærdigt *tunge*

Charlottes
Glas perle
Indlæg: 66
Tilmeldt: lørdag, 15. august 2009 18:31
Geografisk sted: Amager

Re: Vi er havnet i "dĂĄrligt selskab"

Indlæg af Charlottes » fredag, 02. april 2010 20:40

Jeg har haft en pakke ure på vej fra ham i 1 måned. Den kom så i fredags men der mangler den ene slags. Nu er jeg spændt på om han så vil sende den til mig når jeg bor i dette "frygtelige" land eller om jeg bare får pengene (vil hellere have urene). Men ja det er nok fordi der er mange der har været sure over den lange leveringstid fra ham at han har udelukket os. Lidt tarveligt når man har købt fra ham flere gange og altid har givet ham fine karakterer. :-(

Besvar