Side 1 af 1

Fællesbestilling firemountaingems

: fredag, 28. april 2017 14:38
af mooshi
Hej blot en forespørgsel. Synes i stadig det godt kan betale sig at bestille fra fire, eller er det bare mig, der synes det er blevet for dyrt når man ligger kurs, told og porto oven i?

Re: Fællesbestilling firemountaingems

: fredag, 28. april 2017 15:05
af Mazy
Jeg synes det er blevet væsentligt dyrere end tidligere, især fordi de laver listen over bestilte varer kilometerlang og hos FedEx skal man så betale ekstra gebyr på hundredvis af kroner for indfortoldningen. Og bestiller man kun små lette ting synes jeg at fragtprisen er alt for høj. *grøn*
Så jeg bestiller næsten aldrig derfra mere.

Re: Fællesbestilling firemountaingems

: fredag, 05. maj 2017 15:17
af perlemig
Jeg er mest tilbøjelig til at give dig ret Mooshi - det virker dyrere, og det kribler knapt så meget med at købe der *fløjt* :mrgreen:

Re: Fællesbestilling firemountaingems

: tirsdag, 30. maj 2017 02:32
af kiskan
Jeg tror at det til dels skyldes at dollaren er i høj kurs pt. Jeg er ikke specielt begejstret over firemountaingems's udvalg, jeg synes de er for længe om at komme med nyheder, som hos andre forhandlere har været der længe.

Jeg er jo stadig på Hawaii og har bestilt nogle varer på Fusion Beads. De skulle ankomme i morgen (jeg forhørte mig først om varerne kunne nå at komme hertil inden vi forlader stedet den 3.6.). De havde 25% på alt pga. Memorial Day. Jeg sparer endvidere de 25% moms + gebyr i DK og så var fragten 5$ mindre end til DK.