Upcoming smykkedesignere søges

Her kan du poste det du søger, en speciel perle, en speciel opskrift/vejledning, en speciel butik.
Besvar
SelectedDesigners
perle
Indlæg: 1
Tilmeldt: søndag, 22. januar 2017 22:46

Upcoming smykkedesignere søges

Indlæg af SelectedDesigners » søndag, 22. januar 2017 22:55

Kære Alle

Jeg repræsenterer et koncept (http://www.upcomershelp.dk), hvor vi er i gang med at planlægge en lancering af et smykkemærke i første omgang her i Danmark og Norden, men på sigt også i Asien. Jeg er kommercielt funderet, og har mange års erfaring med at drive virksomhed, og har kontaktnetværk i Asien og Norden ift. distribution og produktioner af smykker.

Mit koncept skiller sig dog væsentligt ud fra det typiske smykkebrand, hvor smykkedesigneren typisk er i centrum. Hos os – er konceptet i centrum. Konceptet som det pt. står, går kort fortalt ud på, at alle vores kollektioner, skal bestå af talentfulde designere, der
a) vil krediteres for deres designs, hvor hver smykke/kollektion vil indeholde en præcis beskrivelse af designeren, som også får lov til at fortælle om deres kollektion, som vi kommer til at bruge i alt marketingmateriale.
og
b) honoreres for salget af kollektionen, og pĂĄ den mĂĄde forhĂĄbentlig kan fĂĄ endnu mere fart pĂĄ deres "egen" forretning og eget "brand". Eller bare vil tjene nogle penge :-)

Det betyder, at vores kollektioner vil skille sig ekstremt meget ud fra hinanden, da de teoretisk set vil bestå af forskellige designere. Vi tror på, at diversiteten på sigt vil skabe kommercielle fordele for os som brand/koncept, og hvor vi samtidig kan ”hjælpe” upcoming smykkedesignere med at komme udover ”rampen”.

Vi er i dag specialister i produktion af smykker i absolut højeste kvalitet i bl.a. Thailand, hvor vi har et kontor og har derfor enestående muligheder for at skabe smykker i større produktion.

Mit spørgsmål er, hvordan I vil foreslå at jeg kommer i kontakt med relevante upcoming designere, udover jeres udmærkede forum?

Ved personlig kontakt - skriv til anders(snabela)upcomershelp.dk

PĂĄ forhĂĄnd tak
Vi driver www.upcomershelp.dk og www.selecteddesigners.dk - og søger altid upcoming designere til at hjælpe i gang med deres forretning!

Signe Brotoft
perle
Indlæg: 1
Tilmeldt: mandag, 10. februar 2020 12:58

Re: Upcoming smykkedesignere søges

Indlæg af Signe Brotoft » mandag, 10. februar 2020 13:11

Hejsa,

Det lyder virkeligt, som et spændende koncept

Jeg ville blot hjælpe og infomere om at du kan finde alt information som du behøver fra link fjernet, da reklame er forbudt

Besvar