Guide til at ligge billeder pĂĄ forum.

Her kan du poste billeder af smukke smykker som du er faldet over men som du ikke selv har designet. Tænk over copyright og link til hvor billedet er fundet hvis du er i tvivl.
Besvar
Brugeravatar
Line
Admin (over perle)
Indlæg: 4675
Tilmeldt: torsdag, 11. januar 2007 22:55
Geografisk sted: Rødovre
Kontakt:

Guide til at ligge billeder pĂĄ forum.

Indlæg af Line » søndag, 20. januar 2008 14:41

Guide til billeder af Lilli Designs

Der er ikke muligt at uploade billeder direkte op pĂĄ forum. Det vil komme til at fylde alt for meget.

MEN hvis man finder er billede et sted på nettet kan man ligge det ind på forum ved at kopiere stien til det og sætte det ind i et indlæg. Markere stien og trykke på Img. Så vises billedet.

Har man egne billeder skal man selv hoste dem og pĂĄ samme mĂĄde linke til dem for at fĂĄ dem vist pĂĄ forum. Man kan finde mange steder pĂĄ nettet hvor de hoster billeder gratis for en.

Efter ønske fra Ina er her en guide til upload af billeder.

Start med at lægge dit billede ind på en side der hoster dem. Jeg bruger flickr, som er meget nem og overskuelig.

Når billedet er lagt ind hos hosten, højreklikker du på billedet (på siden) og vælger egenskaber. Her dukker en url op, som du markerer og kopierer - se billede. Er der tegn efter jpg skal de IKKE med.

Billede

Så går du ind i dit indlæg og sætter url'en ind. Du markerer den igen, og trykker på knappen Img - og så er billedet på. Tryk evt. vis prøve for at tjekke.

Formindskelse af billede (til profil):
Nu antager jeg du bruger windows - du finder billedet og højreklikker på det, vælg rediger.
Så åbner billedet i Paint. Under fanen "billede" vælger du stræk/vrid. Her kan du indtaste den procentdel dit billede skal fylde. Dette afhænger af billedstørrelsen hvor meget du skal vælge. Billeder fra mit gamle digicam skulle ned på ca. 25% hvor den tlf jeg bruger nu er nok med 50%, så du må prøve dig lidt frem.
Du kan under fanen billede også finde attributter som viser dig hvor meget billedet nu fylder (nogle gange skal billedet lige gemmes først, så er det sikker på at få den rigtige størrelse)

Besvar