Side 1 af 1

Købers marked

: søndag, 08. maj 2011 13:19
af Beadit
Det at markedet for tiden tilsyneladende oversvømmes af billige smykker, fordi udbuddet er større end efterspørgslen, kan også bruges til noget positivt, fordi vi kan være heldige at købe smykketing billigt.

Denne halskæde med mærket Evita Peron har jeg vundet på QXL for kun 1 kr. Hvis jeg bliver træt af at bruge halskæden, har jeg hele 21 charms, bl.a. 5 ferskvandsperler og 3 rhodochrosite, som kan bruges til læderarmbånd eller andre smykker.

Billede

Re: Købers marked

: søndag, 08. maj 2011 17:41
af perlemig
Ikke dårligt *tommel*

Jeg fornemmer det samme på ebay - det er i løbet af sidste uge lykkedes mig at skære mere end 1/3 del af prisen på ikke dyre perler ved handler, hvor man kunne "make an offer". Og da mit offer blev købt i første hug, forestiller jeg mig, at der sagtens kan tages mere af prisen :o)

Re: Købers marked

: søndag, 08. maj 2011 18:16
af Pia Lou'lou'
jeg er lidt overrasket mht til ebay, for det er min fornemmelse at strenge, der før blev udbudt til $5-6 nu er sat klækkeligt op og ligger på 9-12 istedet. men det er strengene, de specielle af slagsen.

krystal og pendanter på ebay bliver solgt til en slik inkl. shipping.

jeg tror ikke det bliver ved i dk , der bliver luget kraftigt ud i sælgerne og de få, der stadig sælger kommer til at sætte prisen op på et tidspunkt- men det er vel som det skal være